Elektronika - Elektromosság

Beállítások, tippek, alkatrészek, kiegészítők, segítségnyújtás és minden egyéb.

Re: Elektronika - Elektromosság

HozzászólásSzerző: frpeter Dátum: 2016.05.01. 14:19

Amikor az össz. km-t mutatja, akkor mindkét gomb egyszerre lenyomva tart kb. 5 másodpercig.
Avatar
frpeter
Oldalgazda
Oldalgazda
 
Telefonszám: 30/3660311
Motor típusa: DL 1k
Motor extrák: SVmedia matrica :)

Re: Elektronika - Elektromosság

HozzászólásSzerző: fkory Dátum: 2016.05.01. 21:36

frpeter írta:Amikor az össz. km-t mutatja, akkor mindkét gomb egyszerre lenyomva tart kb. 5 másodpercig.




köszi szépen
ezt is próbáltam de, asszem nem voltam elég türelmes.
fkory
 
Motor típusa: sv 650s
Motor extrák: LED vázvilágitás

Re: Elektronika - Elektromosság

HozzászólásSzerző: PZS Dátum: 2016.05.04. 13:35

Sziasztok!

Index cserével kapcsolatos problémám lenne, ebben kérném a segítségeteket.

Lecseréltem a gyári indexeket, így 4x21W helyett 4x6W (halogén) van most a motoron.

Relé maradt a gyári, így most gyorsan villog.

az alábbi két relé közül bármelyik megoldja a gyors villogás problémáját?

https://www.louis.de/artikel/universalb ... r=10033806

https://www.louis.de/artikel/spezial-bl ... r=10033844


Ilyen index került rá:

https://www.louis.de/artikel/mini-halog ... =141753281

Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm,

Üdv,
Zsolti
PZS
 
Motor típusa: SV 1000S K3

Re: Elektronika - Elektromosság

HozzászólásSzerző: frpeter Dátum: 2016.05.05. 08:06

Tippem alapján ha 6W-os az index, akkor amelyik 10W-tól ajánlott az nem lesz jó...
Avatar
frpeter
Oldalgazda
Oldalgazda
 
Telefonszám: 30/3660311
Motor típusa: DL 1k
Motor extrák: SVmedia matrica :)

Re: Elektronika - Elektromosság

HozzászólásSzerző: Zsolesz Dátum: 2017.06.29. 06:08

Sziasztok, Tegnap egy 2007-es sv1000s új tulaja lettem, remélem boldog is idővel. Én vagyok a motor második tulaja és 56e km van benne, remélem ez nem vészes. Abban kérném első körben a segítséget, hogy az index néha működik, néha nem jobb állásban, balra csak egy pici villanás aztán semmi, illetve elakadás jelzőre is pici villanás aztán semmi.... Azt vettem még észre mikor balra állásba teszem a pici villanással egy időben a lámpa is megszűnik egy pillanatra. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Járó és nem járó motornál is ezt csinálja... Köszi a válaszokat előre is!
Zsolesz
 
Telefonszám: 06306180382
Motor típusa: Sv1000s

Előző

Vissza: Technikai dolgok, problémák, kiegészítők, motorral kapcsolatos egyebek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

Hirdetés